Geld verdienen met een affiliate winkel

Geplaatst op 14-04-2022

Categorie: Computer en internet

Voor het genereren van online inkomsten kunt u starten met affiliate marketing. Wanneer u een eigen affiliate shop in elkaar zet, kunt u daarmee een online inkomen genereren. Zo een webwinkel ziet er net zo uit als een gewone webshop, maar werkt toch net iets anders. Zo hoeft u met een affiliate webshop de goederen alleen te promoten en hoeft u ze niet zelf op te sturen naar de klant. Bezoekers kunnen via een affiliate link doorklikken naar de site waarop een product kan worden aangeschaft. Zodra er een verkoop plaatsvindt, krijgt u een affiliate vergoeding.

Affiliate marketing is een aantrekkelijke manier om geld te verdienen via internet, omdat er geen sprake is van kosten voor het inkopen van goederen. Waar u bij een gewone webshop minstens kosten zult maken voor de grondstoffen die u nodig heeft om uw product te ontwikkelen of anders kosten voor de inkoop zult hebben van goederen, zal er bij affiliate marketing geen sprake zijn van zulke kosten. Dit zorgt ervoor dat u ook met weinig geld een affiliate webwinkel kunt opzetten en geld online kunt verdienen.

U kunt met het PHP-script van Vrolijk Internet Services een affiliate webshop bouwen. Wanneer u van dit script gebruik maakt, heeft u amper kennis van website maken nodig om een professionele affiliate winkel op te zetten. Het PHP-script is voorzien van een afgeschermde omgeving waarbinnen u kunt inloggen als beheerder. Eenmaal ingelogd kunt u op een heel eenvoudige manier wijzigingen aanbrengen binnen uw affiliate winkel.

In de handleiding van het PHP-script kunt u alles lezen over de installatie en werking van het script. De toegevoegde waarde van het script zit hem voornamelijk in het gemak waarmee u een affiliate shop kunt opbouwen, waar u anders zelf een PHP-script zou moeten schrijven. Met het script kunt u heel eenvoudig producten van bijvoorbeeld TradeTracker toevoegen binnen uw affiliate shop.